<script> jQuery(document).ready(function() { var downloadButton = jQuery('.et-download-button'); downloadButton.each(function(index) { jQuery(this).attr('download', ''); }); }); </script>
Välj en sida

Sundance MD&M – 2018


Sundance MediaDesign & Musik, grundades 2002 och är ett företag med heltäckande resurser, dvs arbetar på alla plan från analys till idéutveckling samt strategi och utförande.

Webbens begränsningar är borta och möjligheterna oändliga. Fler söker en helhetslösning och är mer medvetna om den idag viktiga marknadsföringen, för att genom dagens tjocka mediabrus nå ut.
SEO´n (Sökoptimeringen), som till fördel baseras på den viktiga företagsanalysen, har verkligen skjutit fart. Allt för att maximera och strategiskt rikta innehållet i företagens hemsidor för att nå längre, bredare eller specifikt till en målgrupp. Vi är i möjligheternas epok.

Vår vision


Varje kund vi möter är unik med sina tjänster och produkter, medans vårt jobb bakom, att utveckla och nå ut till kundens målgrupp, grundar sig på många års liknande erfarenheter, men med en grundpelare och vision, att aldrig sluta vara nyfiken och arbeta hårt och ge det där extra för att på rätt sätt skapa något unikt, hållbart och tillfredsställande som ger resultat.

 

Våra tjänster


Sundance arbetar med webdesign och webutveckling. Social medier som micro- och Facebookkampanjer. Film och motion, tryckprodukter, 3D design, illustrationer samt musik och ljudsättning för produkter och artister inom olika genrer. Utöver dessa tjänster erbjuder vi även företagsanalys, strategi och marknadsföring med den idag viktiga SEO (Sökoptimering).

Under alla år har vi även stött på alla tänkbara sorters jobb som kanske inte så lätt placeras i någon kategori, förutom, inget är omöjligt. Dessa möjligheter skapar en mycket väl utvecklad helhetsuppfattning som stärker både uttryck och utförande för att maximera möjligheten att nå målgruppen.

Våra kunder


Sundance arbetar lika gärna med stora som små företag och kunder. Några är etablerade sedan länge medans andra kanske är i nystart. Det som förenar alla kunderna är att de är drivna, utvecklande och arbetar hårt för att nå sina mål.

Axplock av tidigare kunder som Globen, Wallmans Nöjen, Julgalan, Miljöpartiet, Vicky von der Lancken, Botkyrka kommun, 2Entertain, Ladies Night, Scandic Hotel, British American Tobacoo till artister och skådespelare som Mikael Persbrandt, Martin Stenmarck, Magnus Uggla, Robert Gustafsson, Tomas Ledin, Bounce med flera.